Challenging marketing & communications internship at TODOSmedia

Posted by | No Tags | News | No Comments on Challenging marketing & communications internship at TODOSmedia

Omschrijving:
TODOSmedia lanceert gedurende dit najaar een aantal eigen webshops en affiliate webshops/platforms. Daarnaast moet een reeds bestaande website uit de reisbranche online gepromoot worden b.v. via Google en social media met de doelstelling de traffic naar de sites te verhogen en meer conversies te realiseren.
Voor deze projecten moeten er strategieën worden ontwikkeld, tevens als dat er middellange termijn marketingplannen moeten worden gemaakt. Telkens is er een dagelijkse promotie activiteit nodig en zullen deze activiteiten gereflecteerd worden.
Als stagiair ondersteun je de marketingmanager bij het opbouwen en promoten van de sites. Je zoekt en plaatst foto’s, schrijft wervende teksten, ontwikkelt posts, maakt nieuwsbrieven voor een mailing en analyseert hier de effecten van.
Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe toekomstige platformen waarvoor (online-)productonderzoek, doelgroepanalyse en communicatie strategieën en –middelen moeten worden ontwikkeld en verzameld. Kortom: Wij bieden een super uitdagende en veelzijdige, interessante stageplaats.
Voorwaarden:
Marketing/communicatie opleiding op HBO niveau
Interesses/zwaartepunt activiteiten:
Retail- en reisbranche
Talenkennis:
Engels vereist, Duits is een pre
Computer kennis:
Micorsoft Word en Excel,
Kennis van WordPress, Google analytics/adwords, social media en Photoshop is een pre
Stageduur: minimaal 3 maanden, 5 dagen per week
Vergoeding: € 250 p/maand
Per direct!

Heb je interesse? Neem dan spoedig contact met ons op.


No Comments

Leave a comment